tisdag 2 december 2008

Mycket tråkigt, lite roligt plus en pensionär i Koftans garderob

Tråkigt Hörde på nyheterna att Karolinska mist sin examensrätt på sin sjuksköterskerkeutbildning. Några timmar senare pratade jag med min Bella som är halvvägs i utbildningen och inte riktigt vet hur det blir. Det känns surt när man satsar hårt och hamnar i ett så tråkigt läge.
Håller tummarna för att allt ska reda ut sig till slut.

Det roliga är att jag är en av vinnarna på jobbets konstlotteri. 17 fina vinster; grafiska blad, keramik och glas. Jag har lott nr 8 och den 18/12 vet jag vad som blir min vinst. Man får önska sig och sen hoppas på att någon inte har samma smak.Till sist en pensionär, den har saggad till sig lite och får inte längre följa med till jobbet. Det är djupa skogen som gäller för den här koftan. Har stickat efter en tygmall. Stickat kanter och ok var för sig och sytt ihop med smygstygn. Gillar den knalligt gröna färgen. Stickor 3.5, garn Kattens superwash safir och andra blandade garnrester. På ryggbilden syns lämningar av min knallröda angora sjal jag stickar på just nuIngen kan ta miste på min fablesse för ringar och prickar.
hej fr. Koftan

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj vilken läcker kofta! Gillar skarpt dina koftor i läckra färger, man blir jätteglad av dem!
Anita på Gotland

Samtal från min trädgård sa...

Så snygg kofta! Det är inte bra att surfa runt för mycket, man blir så inspirerad och inser att tiden tyvärr inte räcker till. Fin blogg du har!

frisky frog sa...

Superläcker! Kul idé att sticka efter ett tygmönster. Jag har testat det med virkning, men det är kanks edags att göra det i stickninng också... Grönt är bäst!

kristina sa...

Jättesnygg kofta! Ringarna, eller är det prickar? känner jag mig också hemma med. jag har använt det på tovade muddar.

Maria sa...

Tycker massor om din kofta, tant Kofta!!

Ida sa...

å fy för i helvete vilken fin kofta!!! jag blir alldeles svaaaaag av habegär!