torsdag 12 februari 2009

Tack Sticka Mera för en Jämtländsk snökristall

Det här är väl en vacker bild, den är hämtad från Fale Artuts blogg. Det är vårljus i luften på bilden, det känns hoppfullt. Fale Artut är min jämtländska snökristall som lyser på många vis.

Jag måste tacka Ulrika på Sticka Mera som hjälpte oss att hitta varandra. Jag anmälde mig till julklappsbytet före jul. Ni som läst min blogg kommer ihåg att jag fick ett så härligt nystan Kaunigarn av Anette från Tvärslätt. Det garnet har ännu inte blivit något, utan står som ett stilleben tillsammans med röda Höglundvaser från Boda och lyser på ett skåp. På min lott föll att skicka paket till Fale Artut. När jag gick och funderade över färgval till henne kom jag på att jag skulle vara klurig och skicka en fråga till henne från en annan hotmail än tantkoftas. Då skulle ju Fale inte förstå att det var jag. Nu är jag tämligen rörig och hade glömt att i avsändarprofilen står mitt riktiga namn. Vid det laget hade jag läst om Fales garner och blivit sugen på dem, så samtidigt mailade jag från tantkoftas hotmail, även det med mitt namn som avsändarprofil. Vips så visste Fale vem hon skulle få sin julklapp av. Jag brukar intala mig att jag har många kvalitéer men hemlig kan jag inte vara.

Bella min stora tjej som följer min blogg från Stockholm sa häromdagen att hon noterat att Fale Artut och Kristina ofta kommenterar i bloggen. Jag berättade då glatt att vi ska träffas på "riktigt". I sommar tar vi en tur till Jämtland och så ska jag på virk-shop till Kristina i mars. "Men mamma" sa Bella "Du som alltid säger till mig att jag ska ta det försikigt med folk jag får kontakt med på nätet."

Idag ska vi resa upp till Sörmland för att träffa mamma och min syster med syatelje. Jag ska få min julklapp, välja knappar i hennes affär till några stickprojekt. Har laddat med garner för att hitta rätt färger. Återkommer med rapport i frågan, jag tar med dator och kamera.

3 kommentarer:

fale artut sa...

Tack sötaste Kofta!
Det var rätt kul när jag mådde så gott åt att veta vad du heter... Det var det ju många andra som gjorde också, skrev en viss Kofta!
Livet är fanstastiskt! Sommar låter härligt! Ha en skön dag!

teresa sa...

Det är skillnad på folk o folk! Medelålders sticktanter,även på nätet, är helt ofarliga...

fale artut sa...

Jag kan lova din Bella att om jag bara är mätt så är jag lugn o fin!
Och har ull o garn o får o barn o barnbarn o smaskens, DÅ behöver hon inte fundera. Hm, medelålders, kan det vara jag ??????? I så fall är medelålders härligt!