tisdag 31 mars 2009

Om att fira med en ny sopkvast

Idag har ett intressant, viktigt och roligt men krävande arbete blivit klart. Jag firade med en tur till Ikea på vägen hem och nu har vi ett nytt sopset till källaren i en pigg vårfärg.

De som känner mig lite bättre vet att städning är ett av mina utvecklingsområden. Jag har bättrat mig under året och bottennoteringen vara nog kommetaren jag fick av Bella när hon var liten flicka och jag dammsög i vardagsrummet: "Ska vi få främmat?" (= gäster på Bohusländska)
Numera har jag lejt ut dammsugningen till mina flickor mot betalning och jag utvecklat mig på flera sätt. Jag kan tänka mig att städa även då vi inte ska få gäster.
Så här långt har jag kommit på "Fale Koftan". Den är rolig och rejäl att sticka och jag hoppas att Fale gillar den.
Hej från Koftan
ps. Ta en titt på filmen om Ikeas nya PS kollektion jag gillar den skarpt. Klicka på genvägar när filmen är igång och välj skåpet Sinka och pallen Karl Johan, de är inte dumma.ds.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet att du kan tänka dig att städa - det är bara lite tungt att realisera det hela. Man behöver inte vara bäst på allt!
/Bella

Annepålandet sa...

Om du vasker en gang pr uke eller en gang pr måned så blir jo resultatet det samme! Og det er bedre med litt skitt i krokene enn et rent helvete ;-)
Fin kost!!!

fale artut sa...

Jag har haft som försvar mot för flitig städning att det ju faktiskt nöter på golven, och dammsugaren och alla andra attiraljer. Mest på skämt men, ja ,det kan nog ligga lite i det! Sen TAR det ju mycket bättre om man föröker lägga band på sig och gör det ORDENTLIGT när man gör det!
Men med en glad kvast blir det ju roligare.
Fale-koftan ser ruskigt fin ut, huvvaligen vad du har stickat!!!
Ska drömma om den när det är läggdags.......

Eva i Halmstad sa...

Hej
Här hemma använder vi oss av metoden "Tvärdrag"
Fungerar så där, men är inte så ansträngande och man får tid över för annat.
=)
Må så gott.
Eva.

maja sa...

städning är bara överreklamerat. annars kan "tanterna" från rent hus komma :)

Stickfantomen sa...

En så läcker sopis skulle nog få det att hända lite här också.

Koftan i ull från Fale a. blir ju bara sååå fin.

The Willow Fairy sa...

Så skönt att höra att man inte är ensam om att ha städning väldigt långt ner på listan. Fast ibland får jag små utbrott av stökigheten och då är det bäst att ta ett tag innan någon råkar illa ut....

kristina sa...

Falekoftan är helsnygg. Jag tycker om symmetri och det blir så bra med ränderna i denna kofta, enligt min smak.

Monica Hansen sa...

Fin kofta, och söt dvärgschnauzer?

sunna sa...

Koftan blir jättefin, skulle gärna vilja lära mig sticka uppifrån, vad använder du för mönster, har du något bra förslag