tisdag 19 maj 2009

I Stockholm bor det ett garntroll!

När jag kom hem från jobbet igår låg det ett tjockt brev till mig på köksbordet. Visst är det uppiggande med tjocka och mjuka paket!!I brevet låg den här vackra härvan. Det är Romneyull i färgblandningen Goblins eye och det är söta Garntrollet som skickat den till mig och hon har spunnit det!!. Håll med om att färgerna på min penséviol nästan är det samma som garnet.

Tack snälla, så himla roligt att få ett så vackert garn. "Du verkar vara en vågad människa som kan hitta på något av de galna färgerna" skriver garntrollet. Visst kan jag det, det ska få mogna lite bara. Det första som dök upp i mitt huvud var ett par muddar med långa ribbor där färgerna spelar mot varandra. Men vi får se, först skall härvan få ligga till lyst ett tag.
Nu en hälsning till alla er som skriver så goa kommentarer, det är så roligt att läsa. Jag har varit dålig att svara på era bloggar men jag lovar att bättra mig. Och så ett tack igen till Garntrollet, när jag hade läst och inspirerats av din blogg i nästan ett år vågade jag mig på att börja själv och det ångrar jag inte.
Hej fr. Koftan

8 kommentarer:

teresa sa...

Garntrollet är en pärla!

fale artut sa...

Så fullkomligt underbart! Så kul att se vad det blir för nya projekt!!
HURRA för Garntrollet och Tant Kofta!

Loppis Lycka sa...

Hej Tant Kofta!
Vilken mysig blogg du har! Har inte sett dig på loppisen på ett tag, men nu förstår jag vart du hållit hus! I ditt underbara växthus så klart! Mamma tippsade mig om din blogg!
Ha en fin dag..
Kanske att vi ses igen i Kungälv.
Kram Josefine (Britt-Maries dotter)

Rosenvante sa...

Vilket vackert garn och vilken snäll bloggvän du har. Ska bli kul och se vad du hittar på.

Stickfantomen sa...

Så fint garn Garntrollet har spunnit. Vilken fin present till lyckliga dig! Spännande projekt att följa.

Mia stickar sa...

Så vackert så vackert! Lyllos dig som har en sådan vän!

Sunna sa...

Så underbart vackert garn, svårt bara vad man ska göra så det verkligen kommer till sin rätt

kristina sa...

Det har hänt mycket på din blogg på några dagar då jag varit overksam! Fin kofta och det är väl inget annat än att repa lite, för annars blir man ju inte nöjd och då använder man den inte, vilket vore synd på en så snygg sak!
Kram! Rödbo plantor har jag varit hos tre gånger sedan jag var hos dig!