söndag 28 februari 2010

Nu vill jag göra nya grejer med lite vårvinterkänsla

För mig har det varit vantar länge nu. Det är ett meck att konstruera beskrivningar och det blir många vantar stickade för att testa att allt stämmer. Den här helgen gör jag de sista. Det ska blir vantar som present åt mina söta modeller. Sen får det räcka tills i höst. Då ska jag sammanställa beskrivning till tvättmaskinsvalkade vantar. (För dig som vill testa på direkten kan jag rekommendera Tålamodspåsens fina valkade vantar med virkad spetsmudd) Nu vill jag göra nytt! Det har ju stickats Citroner överallt i stugorna under vintern, en vacker modell av sjal, gillar "böjen och svajet". Jag har inspirerats att färga citrus: Det har blivit apelsin, citron, rödgrape och idag är det lime som färgas nere i källaren. Vi får se vad det blir, det kan bli toppen eller ett riktigt bottennapp.
Jag har många goda sidor och en del svagheter. Jag kan inte vänta med att berätta om jag har något roligt på gång. Så nu får läsa om min planer lite för tidigt.
Med hej fr. Koftan.
Ps. Men jag ska inte berätta vad jag gör med garnet Unisono, det vill jag visa för KarMa tjejerna först av alla. ds.

12 kommentarer:

Bibblostick sa...

Underbart läskande bilder. Gillar att du delar med dig!

Dabelin sa...

Vilka underbara färger!
Och det stickade ser lockande ut...

Lena sa...

Du är allt bra klyftig ;)
Inspirerande och vitaminfyllda bilder

Jane sa...

Det ser vel nok lækkert ud :-)

Pernilla sa...

Vilka härliga färger. Jag behövde piggas upp lite i snöslasket. Tänk så lite det krävs ibland.

fale artut sa...

Så fina färger! Stor kram till Dig!

Bland nystan o papper sa...

Åh, så fint och gott... Blodgrape, mmm.
Malin :)

by Caloweena sa...

Inspirerande! Nu vill jag ha vår!!!

Filifjonkan 1 sa...

Men Hej Koftan. Så härliga färger du har lagt ut ser så "vårigt" ut och de är ju som ett fruktfat med naturens egna färger Blir säkert en fin sjal. Filifjonkan kan inte ha sjalar,,(hmm viskar...jag fastnar ju i dörrhandtagen med maskorna och i i sånt som liksom sticker ut du vet suckar djupt)Är nog den mest klantiga...ja du vet.. skall bli roligt att se din sjal se kanske då.

Sju sorters garn sa...

Fina färger! Jag håller på att virka en sjal i liknande färger, det kändes lite vårigt så här när snön tycks ha bestämt sig för att ligga kvar hur länge som helst.

kristina sa...

Härliga citrustider! Vilka fina färger på garnerna! Men jag har ändå de finaste, tycker jag. Petra är lite sjuk på min stickning, just p.g.a. de fina färgerna. Tack för dem!
Kram Kristina

metamorphosis sa...

Oh, en hel citrussamling! Helt klart rätt så här på vårvinterkanten för alla oss blekglåmiga som längtar efter vår och sommar.