onsdag 14 april 2010

Blåsippan uti backarna står

Vi har en blåsippsbacke en liten bit ifrån där vi bor.Nu väntar jag på att det ska bli fredagförmiddag för då ska jag gå dit och foto i morgonljus. Och jag skall använda mitt nya "objekt" som en mycket kär släkting benämnde mitt nya macroobjektiv för några dagar sen. Finns det en vackrare blå färg?
Undrar Koftan

10 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Underbara. Visst är det kul att fota närbilder. Jag har inget tjusigt "objekt", men ibland lyckas jag och man känner sig som värsta naturfotografen. Ser fram mot fler bilder.

Renée sa...

Så underbart det är med både blå- och vitsippor... Man blir alldeles lycklig inombords! Idag hittade jag en hel äng med vitsippor, visserligen var dom inte direkt utslagna men om några dagar lär jag gå dit med kameran i högsta hugg!!!

kristina sa...

Helt underbart bedårande!

Sunna sa...

Underbart, äntligen är de här

Marias stickning och läsning sa...

Åh, så fina! Blåsippor och vitsippor gör mig knäsvag. Här i Norrland har de inte tittat fram än, men jag spanar dagligen. Du är rätt, det finns inget som är som blått.

teresa sa...

Den vackraste bild jag sett på länge!
Och så blev jag lite avis på den fina garnvindan...

Agneta sa...

Visst är det något med den blå färgen i blåsippan. Den får hjärtat att göra ett litet glädjeskutt, man vill lägga sej ner och känna på den med fingertoppen, lukta, slicka på bladet. Ja njuta. Som vid en förälskelse. Äta upp den :-)

Jag har lagt till dej på min lista, gillar din blogg!

Myggan sa...

Helt underbara. Samma färg som min dotter har på ögonen.
/Anna

miastick sa...

Åååh så vackert! Jag längtar till landet och naturen när jag ser dem.

Beate sa...

Hei!
Så herlig å se blåveis da!!
Nydelige!
Fin blogg!
Klem fra Norge
Beate