tisdag 3 augusti 2010

Lite svag för orange

Jag är lite av en periodare på många sätt, även när det gäller färger. Det är som om jag ställer in mig och njuter av särskilda färgtoner i perioder. Och sen ställer jag om och tycker bättre om en annan.
Jag är nu i startgroparna till en särskild förtjusning i orange. Överst en simpel ringblomma som doftade så strävt och gott när jag kröp nära. Så en orangegul körsbärstomat i växthuset. Underbart vacker, men absolut inte lika god som Sweet black cherry som blivit allas favorit den här sommaren.
Till sist en enkel knölbegonia som i sin enkelhet är så fin.
Idag finns min enkla sjal med litet krus med på hemslöjdskonsulenternas blogg , 365 saker du kan slöjda. En inspirerande blogg med en ursnygg logga och mycket kul att göra. Till våren skall vi försöka oss på en fågelholk med webbkamera, en idé jag fått just från den bloggen. Jag är mycket glad och stolt över att få vara med där idag.
med hej fr. Koftan

6 kommentarer:

Medea sa...

Jag har märkt att orange-cerise-rött-gult är mina sommarfärger men sen när hösten kommer är det något annat.
Jag är också periodare när det gäller färg men färg finns alltid med i mina tankar och framför mina ögon.

Tanten sa...

Underbara färger.....och motiv!

marindi sa...

Å vilka vackra bilder!

Maria sa...

Så ljuvliga färger du visar!De lyser verkligen upp.Och grattis att du har med ett mönster på "365..."!
Maria

Ulla-Bella sa...

Flotte bilder. Deilige varme orangefarger er flott:)

Lillemor i Hummelsta sa...

Så den VAR din sjal, jag tyckte väl att jag kände igen den, men kunde inte placera den i hastigheten. Kul att bli "upphittad", själv hittade jag plötsligt mina pulsvärmare i hålkrus i Mönsterarkivet för nån vecka sen. Jätteskoj, en liten kick faktiskt.