onsdag 22 december 2010

Riggad för jul

Min man har i många år fått stå ut med: Travar av tyger, säckar med ull, pelargoner i varje fönster och nu garn och stickningar i varje vrå. Det ingår som en bonus när man lever med mig.
I mitt val av man ingår inte så mycket prylar som jag generar, men till hans ögonstenar hör hans jakt troféer och de hänger framme på paradplats. Första våningen i huset benämns södra hemisfären och där hänger olika antiloper från Afrika. Den sötaste är den lilla Afrikanska stenbocken. Häromdagen när tog vi in julgranen som i år är lång och alldeles förfärligt ful, fick vi klippa av en bit i toppen för att den skulle få plats. Viola satte då spiran på bocken istället för granen och pimpade med glamglitter och ett par paljettkulor som örhängen. Så nu har vi jul uti vårt hus!
Med hej fr. Tant Kofta

5 kommentarer:

Mia stickar sa...

Oj vad jag känner igen mig och min man! Han får stå ut med stickningar precis överallt och hans jakttrofeer består inte av några exotiska djur utan av älghorn!

Maria sa...

Min man står också ut med mycket. Han har inga troféer framme iallafall. Finns en tjäderstjärtfjäder i en låda i förrådet.
Blev ju kul med en blingblingad bock.

monicas frizon sa...

Samma här min man står också ut med garn och stickor överallt, nu håller vi på att leta efter fint garn som jag köpte av dig, jag har lagt det på ett väldigt bra ställe. Vi hittar det ingenstans. Jaja det kommer väl fram någongång men det skulle bli en julklapp :(

AnJa sa...

Åh vilken söt bock! Och pimpad med de örhängena är han helt bedårande :-)

metamorphosis sa...

Piffigt med en pimpad julbock! (bock som bock liksom)

...alltid intressant hur man lyckas samsas som par med helt olika intressen och inställning till vad som hör till ett hem, men på ngt sätt så verkar det gå!