onsdag 26 januari 2011

Är du med?

Länge gick jag och funderade om jag skulle vara med.
"Vad skall jag kunna bidra med?" tänkte jag. Inte förrän efter jul kom jag igång med mitt bidrag till STICKA MERAs vanttävling. Ibland är det lite trögt och ideerna som först verkar bra känns fel efter lite provstickning. Det var först när jag skulle hitta på något att sticka på flyget till Indien som jag hittade rätt. Ni som har läst min blogg vet att jag har ett set trästickor i storlek 3. Stickorna, ett vackert garn från Wåhlstedts och en favoritsaga avgjorde saken. Nu är de färdiga (i två storlekar, dam och barn) och provstickas just nu av en stickkompis så att beskrivningen stämmer.
Hur de ser ut? Ja det får ni se på Sticka Mera lite framöver.
Är det någon mer av er som är med? undrar Tant Kofta

5 kommentarer:

Anna Maria sa...

Så nyfiken jag blir. Börjar genast fundera vilken saga, den om vanten kanske?

Stickmor sa...

Jag har ett par tvåändstickade vantar som jag funderar på att skicka in, men har inte bestämt mej än. Tycker det är lite svårt att skriva ner ett mönster. Ska försöka!

Sunna sa...

är nog inte på fjärde paret men får inte till det där som fattas, tycker allt redan finns. men har i alla fall inte gett upp ännu för jag tycker iden är kanon

Clara sa...

Ja, jag är med! Skickade in ett mönster tidigt i höstas, det var faktiskt den tävlingen som fick mig att börja göra vant mönster.

gletting sa...

Hva er dette? Kan jeg som bor i Norge være med? Og hvor skal det evt. sendes?
Hilsen Grete