söndag 26 juni 2011

Nu är det snart dags...

Nu lider midsommar mot sitt slut, så gott med lite ledighet. För min del en stillsam historia som till stor del tillbringats i sängen. Där har jag virkat (på en fin grej som ni får se i morgon), fikat, småpratat och lyssnat på radio. Men nu är jag i farten igen och håller nu på att flytta min "öppna koffert" ifrån gästrummet (som nu skall bli gästrum igen) och då passar jag på att fylla på min webbkoffert lite. Här är lite spetssticknings garn av mjukaste mjuka alpacka som framåt kvällen läggs ut.
Problemet just nu är att hitta en bra plats att fotografera, där skall vara lagom ljust och utan skuggiga fläckar.
Med hej fr. Koftan

5 kommentarer:

Emma sa...

Vilka ärliga färger! :D

Sunna sa...

dina härvor är så inspirerande, ser underbara ut, trevlig fortsättning, i morgon när jag kliver av arbetshelgen kommer solen

Pillan sa...

Det er en stor nytelse å se på garnene dine, tenk å få holde og ta på de. Har du tenkt å ha noen åpen koffert/cafè i sommer eller tar du sommerferie fra det?
Jeg og min mor har lyst og få farget litt garn i sommer når jeg kommer hjem på ferie så nå søker jeg etter all inspirasjon på nettet om både garntyper og farger og her finner man mye informasjon, supert!
Ønsker deg en fortsatt fin helg og en nydelig sommer!
Pernilla

Smycka sa...

Vilka härliga färger! Önskar jag bodde nära dig så jag kunde kila över och ficka och shoppa och handarbeta och jaaa allt! =oD

Rät&Avig sa...

Som godis!
/Ann-Britt