fredag 18 november 2011

En spännande dag med vitt ludd i luften

Idag har jag varit uppe i Dalsland och besökt Stenebyskolan.Vägen dit var vitluddig och färglös, i ett dimmigt väder sänker man takten lite och tar sig tid att prata. (Det finns fördelar med allt även om jag fungerar bäst när himlen syns och solen skiner.)
På vägen hem stannade jag vid en rastplast och tog några bilder, de är nästan svartvita.
Förutom marken som var väldigt grön av vacker mossa.
Vad jag gjorde på Stenebyskolan? Vi smider planer kring en stor workshop med "Uppifrån och ner kofta" stickning som tema. Det blir under en fredag och lördag i april och snart får ni veta mer.
med hej fr. Tant Kofta

4 kommentarer:

Mia stickar sa...

Trots att vi bor i ett avlångt land och skillnaderna brukar vara stora så kan jag säga att det ser likadant ut här! Ifjol frös det 4 november och kom aldrig på plus föränn långt in i februari och slutet på november hade vi 110 cm snö. Iår är det grön gräsmatta och plusgrader som gäller!

Anonym sa...

Tycker att vitt ludd är ett av de vackraste väder vi kan ha. En mulen höstdag är underbar. /Bella

Marias stickning och läsning sa...

Hej! Tänk vad vackert det kan vara i dis och svart-vitt. Men jag håller med dig man mår bättre när solen skiner. Gråväder går an ett par dagar i stöten. Det låter spännande med Steneby. Blir nostalgisk har varit mycket där i Långed, min mor kom därifrån, morfar hade hotell. Hoppas du har det bra. Med kram Maria

Anonym sa...

Nämen! Där kommer jag ifrån! På andra sidan sjön på första bilden ligger mitt barndomshem. Fin blogg! Grattis till barnbarnet!
/Emma på Gul