fredag 3 februari 2012

Bara det bästa

Nu är koftkurserna igång. I mitten av januari var jag i Herrljunga och för några veckor sedan satt ett gäng arbetsterapeuter i stickade koftor hemma på verandan. Jag kommer att ha kurser så som förra året hemma i växthuset när våren kommit och om någon vecka kommer en inbjudan att läggas ut på bloggen. (Ni som skrivit upp er på intresselistor under hösten får inbjudan via mail några dagar innan de läggs ut här.) Det blir även kurser på annan plats; SIV, Fårfesten i Kil och på Stenebyskolan. Kursen på Stenby håller vi just på att finplanera och den kommer att bli lite speciell. Info kommer snart både på Stenbys hemsida och här.  
 I min kontakt med Steneby har jag lärt känna Eva som är en riktig energigivare och dessutom enormt kunnig i allt som har med päls, skinn och läder att göra. Knapparna på bilderna har hon gjort åt mig, kan ni tänka att jag är glad! Så läste jag på Fale Artuts blogg om hennes garn. 50% lammull från svarta skogsfår och 50% alpacka. En perfekt kombination.
Så fort garnet kom i veckan stickade jag en liten provlapp som sen fick följa med till jobbet och vara med på sammanträde om verksamhetsplaner och budget. (det piggar upp mig att se en liten lapp och känna lite emellanåt). Så nu skall jag snart börja på en lång slät kofta med en rad "läderkarameller", bara det bästa helt enkelt.
Helt och hållet Made in Sweden!
Med hej fr. Tant Kofta

5 kommentarer:

4U2 sa...

Snyggt med de knapparna till det garnet, om du nu skulle göra en kofta av det.

Medea sa...

Ljuvlig kombination!!

metamorphosis sa...

Du, det var då verkligen inte dålig kombination det där - nu snackar vi LYX och ett slutresultat som liksom inte kan bli annat än BRA!

Ann-Marie sa...

JAg gillar att du har med dig en lapp bara för att känna och njuta. Säkert lukta också?
Det kommer att bli en väldans snygg kofta!

Froding sa...

Jag har anmält mig till din kurs på Fårfesten. Tänkte börja på en ny uppochner med rund kant, dvs ingen fyrkant utan en rund överdel. Eller blir jag diskvaliicerad om jag inte. Gör en raglan-början?