torsdag 26 april 2012

Klick, klick....

Ett par klick, sen är det gjort och paketet snart på väg mot min brevlåda. Det är farligt i längden, inte så  som klicket från ett osäkrat vapen, men det får konsekvenser. Plånboken blir tunnare och skåpen hotar att sprängas. 
På senaste tiden har det blivit några fina paket med tyger. De här från USA, till mig som nästan inte syr! För mitt inre ser jag nu en enkel och vacker sommarfilt och många små fiffiga väskor.
 Vad det skall bli av "Old McDonald had a farm" vet jag inte, men jag får "barndomsvibbar" och tänker på Fibs gyllene serie, små barnböcker i papp med guldrygg när jag ser tyget.
 Så några Japanska kattyger, i min smak på många sätt.
med hej från en med ett rejält beredskapslager.

8 kommentarer:

kråkspark sa...

Det skulle vara kul att få höra var du handlar ifrån. Jag har länge kollat på några amerikanska tygställen och blir lika sjuk varje gång!! Helt fantastiska tyger men jag blir osäker om frakt, priser o dyl. Har även letat efter tyger från UK istället för tullprisernas skull men hittar inte alls samma utbud.
Det där blåa överst är jättefint!

Wivi sa...

Jag fick Fibs gyllene böcker när jag var liten och jag har dem fortfarande kvar, några mer slitna än andra beroende på småsyskon.
Kram

Kattis sa...

Per Olsson-tyget kan bli en alldeles utmärkt förvaring till alla de fina plastdjur som ditt lilla barnbarn snart kommer att leka med! Bondgårdsdjuren, och de från savannen, gör sig bra både i trädård och växthus, och bättre leksaker får man faktiskt leta efter.

Ullhärvan sa...

Många fina tyger blir det! Men visst är det roligt att sy när man har så mycket fint att välja på. Jag undrar också om du har sluppit tullavgift, för det brukar jag åka på!

Annette sa...

Hej!
trevligt att det är fler som har mer än vad som behövs för tillfället!Det är verkligen svårt att ha habegär när man ser allt fint på nätet!
Annette

Tatiana sa...

Vilka fina tyger! Väskorna ska bli jättefina. Lycka till med sömnad!

metamorphosis sa...

Tyg går alldeles utmärkt att lagra. Precis som garn. Isolerande och ljuddämpande är det dessutom! ;)

Finfina mönster hade du då helt klart hittat!

Anonym sa...

Ha ha jag skrattar jag. Har just flyttat och hade bara 6 flytt kartonger med tyg och en stånkande man som verkligen ifrågasatte om jag hade behöv av dessa tyger.

Lotta