tisdag 29 maj 2012

Det här med fina skor...

Jag är väldigt svag för fina skor, särskilt dem med färg. Så när jag hittade mina knallblå skor för ett par år sen var det ingen tvekan om köp, jag slog till direkt.
 Har gått många mil i dem och flera gånger fått kommentaren "Vilka blå skor du har" av helt okända människor på gatan. Sånt gillar jag och så är skorna så sköna, lite lagom klack och svikt i sulan. Riktiga toppenskor på flera vis. Men nu börjar dom bli sjaviga och det är så synd.
Men så fick jag syn på ett par rosa eller "blackcurrent purple" på Asos till och med på rea. Så bra!
 MEN nu var det så att jag redan köpt ett par vita för någon månad sedan (då var det mina flickor som sa att "Du måste köpa dem!" och jag lydde blint). Det enda jag kan säga nu är att jag har många mil att vandra i fina skor och det är ju lite uppiggande och med svikt i sulan.
Med hej fr. Tant Kofta

12 kommentarer:

Iréne JB sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Iréne JB sa...

Har aldrig varit speciellt intresserad av skor men jag tror att det håller på att vända... Är det tanten i mej? Förstår att du inte kunde motstå de lila, de var väldans fina :) Kan jag gissa på Dr Martens? Gillar både deras kängor, skor och sandaler.

Anonym sa...

Vilka läckra skor, helt i min smak! Jag letar efter lila!

Kattis sa...

Bästa sulan! :)

Höstanemon sa...

Hej!
Ja, de här skorna är verkligen du. De nya är verkligen hur fina som helst, både de vita och rosa. Jag skulle vilja skaffa mig ett par själv och då är färgen given - röda!
Ha det så bra!
Hälsningar Höstanemon

Tyg och otyg sa...

Skönaste skorna!

Marias stickning och läsning sa...

Hej Lotta! Jag minns dina fina blåa skor från i somras. Sökte efter blå kängor i vintras inspirerad av dig men hittade aldrig några. En liten fråga: hur många rör går det att göra på Raka rör? Är osäker på hur mycket garn som går åt till kanten samtidigt som jag vill använda så mycket som möjligt av garnet. Ha det gott!

PetraO sa...

Snyggeskor! De är du väl värd!

Manduzana stickar sa...

Dom är helt galet snygga!

Metamorphosis sa...

Helt rätt handlat tycker jag för det ÄR viktigt med bra skor, skor som är sköna och som man trivs i! Gillade namnet på de rosa skorna skarpt, för det är ju just den där färgen som blir när man rör ihop svartvinbärssylt o fil! :)

Annette sa...

Fina vilket märke är det?

Mitzknitz sa...

Inspirerad av ditt inköp slog jag till och köpte ett par i "blackcurrent" jag med. Jag fick hem dem i dag och de var riktigt sköna, jag hade varit orolig att beställa skor online men dessa passade mig bra.
Någon hade frågat efter lila och jag hittade DR Martens egen hemsida med ett par iLila - "Blueberry".