måndag 18 februari 2013

Tack!

Idag är det dagen efter, en stillsam dag med "sovamiddag" för min del. 
 Sent i natt kom vi hem efter en så fin helg i Stockholm och Syfestivalen. Stort tack till alla som kom och sa hej och pratade och handlade! Jag har inte många kort från mässan, jag hann helt enkelt inte med. Men så här såg min lilla monter ut strax innan vi öppnade på fredagen.
 Under helgen har vi bott hemma hos Sven och hans föräldrar. En stund varje morgon och lite på kvällen har vi umgåtts Sven och jag. Det är det bästa!
Han är förtjust i att leka kurragömma och då är utställarkorten perfekta att använda till den leken.
Allt gott från Tant Kofta

8 kommentarer:

Metta sa...

Tack själv! Så trevligt det var att få träffa dig, prata en stund och klappa och beundra dina garner. Inget garn men ditt nya häfte fick följa med hem den här gången, men nu vet jag var jag ska finna underbart garn när jag vill sticka en sjal igen.
Ha det bra!

Monica Flöjt sa...

Tack till dej också :-)
Kul att träffas live också och inte bara "i rutan".

Stickmor sa...

Tack själv! Jättekul att träffas igen.
Vilken söt liten Sven du har också. Barnbarn är det bästa som finns.
Ha det så bra!

Helylle sa...

Det var verkligen roligt att få se att du finns "på riktigt" också! Garnerna var till och med vackrare IRL och mamma och jag köpte med oss till två sjalar var och köpte också mösshäften och sjal-och axelvärmarbeskrivningar. <3 tack

Helylle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Manduzana stickar sa...

Det var roligt att få se dig på riktigt. Det fina garnet från dig ligger här bredvid mig och funderar på vad det ska bli :)

Saltflingan sa...

Så kul att du var med på Syfestivalen, hoppas det blir fler gånger!
Jag hoppa jag även i år kommer att ha vägarna förbi dig i sommar.

Tant Otteskrufv sa...

Fanken då! Jag ville ju dit men visste inte att den var redan....har missat festivalen varje gång ända sedan den flyttade från Sollentuna:( Men nästa gång, då kommer jag!Hoppas du är där då för jag gillar det jag ser på din blogg.