torsdag 4 april 2013

Premiär för knappar på "Öppen Koffert"

Nu är nästan alla knappar fästa på skivor så att du kan få en översikt över mitt sortiment, det är ca 500 olika knappar. 
 Här är kategorin "Piffig Retro".
 Längst fram "Fina koftaknappar"
 "Space invaders".
Till sist "Prussiluskan"
På lördag mellan 10 och 14 är det "Öppen Koffert" och då gör knapparna entré.
Det är PetraO och jag som varit på äventyr och köpt knappar. En del av våra sortiment är lika men det är också skillnader eftersom vi har lite olika smak och inriktning. PetraO med Magasin Duett  och jag planerar och är igång med flera spännande samarbeten för att kunna erbjuda er ett utökat och inspirerande sortiment. 

Med hej och välkommen hälsar Tant Kofta
Hitta till mig: Åk från Kungälv på västra sidan om älven mot Lilla Edet, efter ca 1mil sväng vänster vid busshållplats, rödgul skylt Valler 2 och skylt Tant Kofta. Åk sen 1,5 km och du är framme. Gps: skriv Valler 340 och du kommer rätt.

5 kommentarer:

Medea sa...

Oj, oj, oj... Det här är nästan för mycket för en knappoholic. Har börjat kolla hur långt det blir för mig att åka. Är det möjligt att komma en annan dag?? Är i Sverige nästa vecka och kanske kanske kan jag få till en utflyktsdag.

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Det skall vi väl kunna lösa, mailar dig nu.

Maria - JAG BLOMMAR sa...

Så härligt! Var har du hittat alla fina?

Anna Martina sa...

Jag tror nog att några Prussiluska knappar ska få följa med mig nästa gång vi besöker dig!

Malin B sa...

Åh, nu fick jag lite ångest att jag inte har läst på ett tag och missade när du hade öppet :( Jag gör örhängen av knappar och ser många par på dina provskivor.

http://tradmalin.blogspot.se/2011/12/knapporhangen.html