måndag 13 mars 2017

Ett litet dilemma.....

Varje dag får jag frågor sms, mail, telefonsamtal och frågor via messenger eller Instagram.
Alla ni hör av er är glada, förväntansfulla och sugna på att sticka och det är så kul och inspirerande!
Men svårt!
"När får du in flera sockpaket?", "Har du några härvor filisilk i färgen petrol, för jag skall sticka en sjal" eller "När tänker du uppdatera din webbshop?"
Jag försöker att hinna med att svara på de flesta frågorna men jag tappar bort en del och det känns inte bra.
En del av mitt sortiment av garner jag erbjuder i webbshoppen beställer jag från mina fina leverantörer och där är det ganska enkelt att hålla sig hyggligt uppdaterad, att ha grejerna hemma helt enkelt.
Men så är det det här med handfärgningen.
Att färga för hand tar sin tid, härvorna skall hanteras i många moment, färger skall blandas och recept skall stämma från gång till gång.
Till min hjälp har jag flera fantastiska människor som på olika sätt rycker in och hjälper till. De provstickar och stickar upp. Kommer hit och klistrar etiketter, packar cellofanpaket, gör färgkartor och är med vid mässor.
JA, det är en ynnest att vara omgiven av så fantastiska och generösa människor. Dessutom har jag förmånen att få samarbeta med flera underbara och duktiga personer som gör fina modeller till garnerna jag färgar. Och sist men inte minst har jag Matte vid min sida som sedan en tid tillbaka gått ner i tjänst för att vara med mig i Tant Kofta. Han tvättar allt garn jag färgar, nystar och kringlar.
Tusen tack till er allihop!
Trots detta hamnar jag på efterkälken.
Nu är strax vårens mässor avklarade och om knappt två veckor åker jag till SIV dvs, Stickfest i Väst som anordnas på Marsstrand av Deisy Design och sedan är jag på hemmaplan med öppen koffert och annat kul till i slutet av sommaren.
Då hinner jag ifatt igen tänker jag.
För att hinna färga så mycket som möjligt innan SIV väntar jag med att uppdatera webbshoppen tills jag kommer hem igen i slutet av mars
Men då blir det tidernas uppdatering, massor av fina grejer!
Med hej och allt gott till er och med förhoppningen om lite överseende/ Lotta - Tant Kofta7 kommentarer:

fale artut sa...

Stor Kram från oss i Jämtland!!!!!!

Knyppeltanten sa...

Jösses, jag förstår inte att du ens hinner med det du redan gör. Och dina egenfärgade garner kan man inte skynda på, det förstår väl vem som helst. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Så glöm inte att vårda dig själv och dina kära, det är viktigast av allt. Kram

Anonym sa...

Var rädd om dej! Stor kram från Gunnlög

Froding sa...

Ta det lugnt! Vi har alla egentligen så mycket garn att vi klarar oss❤
Jag väntar gärna på min provkarta ett tag! Jag orkar ändå inget än��

Unknown sa...

Du är fantastisk Lotta! Det du färgar är väl värt att vänta på.

Alfrida sa...

Ta det lugnt och var rädd om dig! Den som väntar på något gott...

كتاكيتو sa...


احصل علي افضل خدمات المسابح بالرياض وبأقل الاسعار من شركة شام المثاليه للخدمات المنزليه من خلال البحث عن العنوان التالي للحصول علي كافة الخدمات التي نقدمها

شركة صيانة مسابح بالرياض

والتي منها خدمة تنظيف المسابح وتعقيمه وايضا خدمة صيانة نظام تشغيل وفلترة المسبح وايضا صيانة وتصليح نظم اضاءة المسبح احصل علي كل تلك الخدمات واكثر من خلال شركة شام المثاليه للخدمات المنزليه .