torsdag 23 oktober 2008

Ledig fredag = GULD


Den här terminen har jag gått ner i tjänst och har ledig fredag.
Det är en present till mig själv och jag planerar sällan hur den dagen ska bli. Den får absolut inte innehålla några måsten. Oftast hamnar jag i hängmattan som hänger inne i växthuset.
Väl där lyssnar jag på radio, stickar, surfar lite (det trådlösa funkar även där) och dricker kaffe. Inget mer att önska!
Men imorgon blir det ingen hängmatta, jag och yngsta dottern ska ut på galej. Vi tar tåget till Stockholm för att hälsa på vår äldsta tjej. Vi planerar ta en runda till Gustavsbergs porslinsmuseum och sen blir det nog en del shopping, ett par garnbutiker är inräknade i rundan.

Nu står alla uteblommor inne i växthuset, det ser väldigt kalt ut på utsidan och det är lite som en annan värld när man kommer in i värmen.

6 kommentarer:

makiato sa...

Vilket härligt växthus ni har. Förstår att du trivs där.

kristina sa...

Jag har inget växthus, men planerar att ställa in alla, som måste vinterförvaras inne, i källaren som jag brukar. Vemodigt!

Maria sa...

Men så härligt det där låter!! Jag skulle verkligen behöva ha dagar utan måsten ibland!! Om man har lite tid över så är det ju alltid en massa städning mm som behöver ordnas. Låter ju inte heller helt fel med en hängmatta i ett sådant fint växthus, står på min önskelista!

vintage & shabby chic vackra ting i vardagen sa...

Hittade hit när jag tassade runt. Kommer gärna tillbaka!
Ser helt ok att ligga i hängmattan ;)
Må gott!

teresa sa...

De fredagarna o det växthuset låter ljuvliga!

Tant Kofta sa...

Jag tror att man som mamma med många järn i elden gärna ser till att ordna för andra och sätter sig själv åt sidan. För mig är nu fredagarna mina och växthus drömmen förverkligad, det tog 20 år men det var det värt!