lördag 29 november 2008

Röd dag med tre hjärtan i grått väder

Idag har vi varit ute på en ronda min yngsta flicka och jag. Först loppis där jag hittade en härlig julklappssäck med stiliserade tomtar(10 kr), en så fin duk i munkabälte 2,5 meter lång (30kr) och vad tyker ni om syskrinet (20kr). Allt i vackert rött! Är egentligen ingen röd person, förra julen firades i helvitt, men nu är jag såld. Stickar just nu julröd angorasjal till julfesterna.
Stolen stod där i ett hörn med hjärta i ryggen. "Klart en sån stol ska bo hemma hos oss" sa jag."Var har du tänkt att den ska stå?" sa dottern strängt. Det är verkligen en fråga man kan ta lite framöver!Det har varit så erbarmligt grått idag. Blixten startade trots att det var mitt på dagen.
På Torprosens julmarknad köpte jag två hjärtan till i mossa för ytterdörren, hon och hennes döttrar hade gjort det så mysigt i deras ladugård. De har öppet imorgon också ifall någon får lust.
Om du inte testat Blossas glögg spetsad med rom så gör det, den värmer både kropp och själ.
hej fr. Koftan

4 kommentarer:

fale artut sa...

En sån trevlig stol med Hjärta, du tog väl hem den! Annars kommer du att fundera hur den har det....

kristina sa...

Vilka fantastiska saker du har fått tag på! Din blogg är inspirerande och därför har du en sak att hämta på min blogg. Ha en fin första advent!

Maria sa...

Jättefina fynd! Stolen gillar jag verkligen, alltid rymmer man ju en sådan skönhet någonstans i sitt hem!!

Tant Kofta sa...

Det är klart att den fick följa med hem. Nu är den tvättad och står i vardagsrummet. Hjärtan är viktiga för mig.