torsdag 9 juli 2009

En verkligt grå och fuktig dag.

Nu är vi på väg mot Jämtland med mellanlandning i Gränsfors och övernattning i Gnarp.Det är inte bara de obrända blomkrukorna på Gränsfors blomkruksfabrik som är grå. Här har regnat så det har varit ett äventyr att åka bil. Men jag har suttit tryggt i baksätet och stickat på en ny "uppifrån och ner kofta". Jag har hunnit oket och imorgon delar jag koftan i kropp och ärmar och där bak ligger nya krukor till mina citroner.
Ha det bra! hälsar Koftan

7 kommentarer:

The Willow Fairy sa...

Verkar vara lika grått och regnigt i hela landet idag. Men det blir nog snart bättre. Ta det så varligt på vägarna nu.

fale artut sa...

Här har det varit uppehåll till NU!
Tur att det finns stickningar och annat handgjort att ägna tid åt!
Nu är det pirrigt!

TvaNystan sa...

Snart kommer det bilder.... Skickar länk till dej nångång under helgen. HAr idag varit iväg och köpt garn och stickor till min mamma som absolut sill göra en Tantkoftakofta i höst när det blir mörkt och hon inte kan åka till stugan. Så nu ska jag försöka författa ett mönster på papper....

Eva i jämtland sa...

tur att du kan sticka i bilen,så känns inte resan så lång !
här blåser det och regnar lite till o från. Blir lite nyfiken när du skriver att ni ska till Jämtland.får man vara fräck o fråga var ?
Är väldans sugen på en tant kofta Kofta men är kass på att räkna ut,så det får väl bero tills jag blivit duktigare.....Ler !

Ha det gott !

kristina sa...

Fina krukor till citronerna! Skall du träffa Fale Artut så blir nog semestern maxad. (Lite avis!)Jag har hittills bara plockat blåbär att stoppa i mun, men Julius, vår yngste kille plockade förra helgen 1 kg till sylt och en omgång till en blåbärspaj! Mmmm.

fale artut sa...

Men hallå!
ÅHHHHH, vilken upplevelse!
Det var många saker i bakluckan, och inte blev det bättre när du kom hit! Åh, så rent ut sagt makalöst trevligt att få krama Dig och så trevligt sällskap du hade!
STORT TACK och välkommen åter!
Till hela sällskapet!

Annika sa...

Fina krukor! Jag har hunnit nästan hela oket på min första kofta! Det är jättekul och blir bra tycker jag! Hoppas ni får en fortsatt trevlig resa! /Annika