torsdag 30 juli 2009

På stickstämma utan kamerasladd

Just så pottigt kan det vara: Att man åker ifrån sladden, den sitter i datorn hemma och där gör den ingen vidare nytta.Så nu får ni se de bilder jag tänkte visa igår kväll, men inte hann med, packningen tog sin tid. Varje år tar vi en tur till Liseberg och sen några år tillbaka är det endast en attraktion jag åker: Pariserhjulet!
Jag gillar de små korgarna, de som ser ut som svävande godisbitar (och vem vill inte åka godisbit). Att i lagom takt åka upp i luften och se allt från ett annat håll är helt i min smak.
Stickstämman är nu igång och det är mycket givande Har idag gått på kortkurs under temat "sticka i färg"med Bente Rönberg Bredvid mig satt Mc-chickssomsticks och jag kan berätta att hon är snabb som en vessla på att sticka med två trådar på avigsidan. Har också pratat med VonnaPonna och Queen Mudd.
Det kanske blir bilder imorgon, ska ev låna en sladd så jag kan ladda över bilderna till datron.
hej fr. Koftan

3 kommentarer:

Sunna sa...

Så underbart roligt att få träffa alla, och lära sig lite nytt och åka pariserhjul. och här bara jobbar man suck

fale artut sa...

Men hoppas att du kan njuta och spara alla intryck, även utan kamera! Men fisigt var det!

kristina sa...

Vad roligt att lära sig nya saker, eller sådant man kan, men ännu lite bättre eller smartare etc. Och, viktigast av allt, kanske, att träffa likasinnade och sådana man bloggat med, som därmed får ett ansikte. Ha det bra! Kram Kristina