tisdag 8 september 2009

"Hur har du det i trädgården nu för tiden?"

Frågade en arbetskamrat som brukar följa min blogg.Så här såg det ut i juli, rosenhuset var ett vackert rosenhus. Rosa Helena "Lykkefynd" öste på med en fantastisk blomning
I min rundel som är gjord av gamla bussrefuger i granit blommade "Jaquelie Du Pre" så himla fint.
Nu är trädgården full av ogräs och borde röjas upp.
" Det enda som är i trim på dig är händerna! sa min man imorse, då jag låg i sängen bredvid och stickade. Han har rätt, efter syfestivalen ska jag ta ny tag på många vis.
Med hej fr. Koftan

7 kommentarer:

Helena Stickglad sa...

Så väl jag känner igen det scenario du beskriver! Samma kommentar får jag ifrån min "gubbe".

Lena sa...

En sak i taget-allt har sin tid!!
TA hand om dig o må gott!

Lotta-livets väv sa...

Härlig blogg! fast att sticka när man ligger i sängen...hm,hm...funkar helt klart! Ska kanske testa. Om allt blir som jag vill, så besöker jag syfestivalen om några veckor och ett besök i din monter kommer att bli av.
/Lotta

Mia sa...

Du är nog inte den enda som hellre visar upp hagen i Juli i stället för nu, men ärligt talt så går ju sesongen mot sitt slut! Borde kanske gå och se dina bilder från i somras, ditt lusthus ser ju jättefint ut :)

fale artut sa...

Men händer i form är ingen dålig sak, de kan man ha till mycket!
Det kommer nya dagar med bättre tid för andra saker, en sån här JÄTTEGREJ tar ju mycket tid, det kanske bara händer en gång i livet. Det är ju i alla fall Första gången, sen är du ju van och gör det men EN hand. Så han kan vara lugn, en äkta "skogskvinna" kommer igen!

Sunna sa...

Slog du inte något hårt i huvudet på din man efter en sån kommentar? Vet han inte vilket enormt arbete du gjort med oss koftstickare?

liene sa...

Hej! Det skall bli spännande se vad du med dig till sy festivalen..
Vi skall ditt med.. hoppas att hitta en stund och kolla in på dina alster!
mvh liene