måndag 28 september 2009

TackeliTACK!

Idag är det lite dagen efter, tar igen mig lite och sorterar intryck. Så här såg montern ut i lördagsmorse innan mässan öppnade. Koftor och foton på väggarna, prover och koftor på gång, på bordet. Varje mässdag har jag haft workshop vid 3 tillfällen och det har varit så spännande att träffa alla intresserade människor. Innan mässan hade jag planerat att jag skulle hinna med att fotografera, gå runt och kolla noga i alla andra montrar. Det blev inte så mycket av det, vi (jag och min yngsta dotter Viola) hade full fart i monterna mest hela tiden och vi hade så kul!

Nu vill jag tacka er allihop! Fia, projektledare för mässan som bjöd in mig. Eva i Halmstad, Lena i Romelanda, BrittMarie i Växjö, Sara i Stockholm, Curiosa Stickerier och Garnhumlan som lånade ut era koftor. Stort tack och kram till Fale Artut som är den som satte i gång det här med "uppifrån och ner" då jag stickade av hennes handspunna garn i våras.

Det har varit så roligt att träffa många bloggare IRL och lika roligt har det varit med er som har kommit fram och berättat att ni brukar läsa min blogg, men aldrig skrivit någon kommentar.

Lite fler bilder på mässan kommer och så blir snart ett inlägg om hur man kan köpa "kofthäftet" och 10 hemligheter om mig.

Hej hej fr. Koftan

9 kommentarer:

Mia stickar sa...

Hade varit så kul att vara där och få träffa dig IRL och se alla koftor!

curiosa´s stickerier sa...

Kul o se sin kofta hänga där :D

fale artut sa...

TACK! Jag tycker bara att det är underbart att vara med på ett hörn och helt fascinera över att det blev så här. Jag är full av beundran, du har verkligen gjort ett STORBJÄRR! Så är jag jätteglad för er skull, att det gick så bra!
Tusen kramar till er båda!

snakkemunn sa...

Det ser ut tilat det var en vellykket festival. Kan bare gratulere deg, håper du får solgt mange oppskrifter. Gleder meg til å lese 10 hemmeligheter.... c,")

liene sa...

Visst är den här skön trothet?!
Det tycker iallafall jag!
Tack för Din Trevliga sälskap och Hälsa varmt din helsupper gulliga dotter....

The Willow Fairy sa...

Det var riktigt roligt att träffa dig och du motsvarade förväntningarna med råge. 10 hemligheter ser jag fram emot att få läsa när du landat.

carina sa...

Tack för en härlig blogg o ditt goa leende som verkade sitta på hela mässdagen när jag tittade förbi då o då.

Medea sa...

Vilken fin monter. Synd att jag inte kunde vara där. Ska bli kul att se fler bilder och läsa 10 hemligheter. =)
Kram Efwa

Maria sa...

Tack för en trevlig och väldigt inspirerande workshop i lördags fm.
En uppifrån & ner-kofta står absolut på listan över måste-göra-saker!