lördag 5 december 2009

Är det STIL med gult till jul?

Igår köpte jag tre rosa hyacinter i mataffären. När jag kom hem och skulle plantera dem i snygg kruka blev det en knallgul "kottekruka" från Uppsala Ekeby, en av favoriterna. Är det stil att göra så?

Appropå STIL, mitt favoritradioprogram heter så. Varje lördag mellan 8 och 9 tillbringar jag i sängen med stickning, kaffe och STIL. Idag talade man bla. om stickat och Helene Wallin med bloggen En till stickblogg intervjuades. Gå in och lyssna via nätet vettja!

Nu ska jag till Liseberg. med hej fr. Koftan

7 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Hej Koftan!
Det är absolut STIL med hyacinter i gul kruka. Hyacinter är så vackra och doftar så fint och visst kan en gul kruka lysa upp i mörkret!!
Tack för baskermönstret! Det väntar på att provas!

frisky frog sa...

Ha ha, gult är väl inte fult... eller? Jag pratar ofta om estetiskt tänkande med eleverna. Stil kan väl räknas in där också. Vem bestämmer vad som är estetiskt och vem bestämmer vad som är stil? Det som är gångbart i vissa kretsar är ju helt ute i andra. Jag säger detsamma till eleverna som till dig. Välj det DU tycker om, men tänk efter varför. "Jag gillar det" tycker jag är en väldigt bra förklaring. =)
Ha en skön helg!

Anna sa...

Knalliga färger är alltid stil!

Carina sa...

Tack för tipset om radioprogramet. Lyssnar just nu. Visste inte ens att det fanns ett program som heter Stil. Tackar!

metamorphosis sa...

Stil? Absolut! :-)

...och ja, lagoma abitioner mår man (och skapandet) bäst av!

kristina sa...

Så fint med kottekrukan! Du har väl stil i allt? Ha en trevlig hlg med Liseberg m.m.. Hej från Kristina

Myggan sa...

Allt måste inte vara tomterött till jul. Mina julgransdekorationer bruka gå i orientaliska färger. Just för att jag (och tösen) gillar det.
Huvudsaken är att man har hyacinter till jul. =)
/Anna