söndag 12 september 2010

Nu har jag en ullveranda!

Först och främst ett mycket stort och varmt tack till alla som skrivit så fint om mössorna! Tyvärr är det inte mina barnbarn, det är min arbetskamrat som är mormor. Får nog vänta lite innan jag får mitt livs efterrätt. "Hit och dit" mössorna gör premiär på Syfestivalen och då kan du komma och få en liten intro i en workshop. Koffterten ska få följa med och där kommer det att ligga Stickkit till flera olika modeller. Efter Syfestivalen får kofferten flytta tillbaka till bloggen och då kommer det att finnas stickkit att beställa för dig som bor i en annan del av Sverige ( än den bästa som är Västkusten) . Har inte planerat att åka till Stockholm och Syfestivalen där, men kanske blir det en liten sväng för att heja lite på Wålstedts som skall dit. Men först måste jag kolla om hotellet i "Flempan" har någon ledig sängplats.
Nu har jag flyttat in på verandan med alla nyfärgade garner och jag "Yllar" runt som sjutton. Här är en liten Yllelänk (om du är född på 1970 talet så är det varning, känner flera som blir tokiga och får rysningar av låten).
Överst en härva "äpple", sen små nystan som skall bli rosenknoppar och blad.
Och till sist lite äpplegarn igen. Åter till nystmaskinen!
Många hej fr. Koftan

9 kommentarer:

Medea sa...

Äppelgarnet är ljuvligt!

Inga sa...

Äppelgarnet är underbart! Så skönt att ha en ullveranda.

curiosa´s stickerier sa...

äppelgarnet är jättesnyggt, färgat själv???

Hov knutan sa...

Underbara garner att fröjdas åt, ska bli jättekul att titta till dig på mässan. Jag börjar redan längta till fredag den 24
Varma hälsningar

Karin på Ösäter sa...

Hej Äppelgarnet är fantastiskt! Ska/ kan man boka stickkit till mässan i Borås, jag och några av mina sykompisar tänkte ta en lång dags tur från Strängnäs och dit och då MÅSTE jag ha lite äpplegarn med hem.
Hälsningar Karin på Ösäter

Maria sa...

Så fantastiskt härliga garner du får till!Jag blir så sugen på att åka till Borås, men vet inte om jag har möjlighet.Lycka till med allt inför syfestivalen!
Maria

Saras pyssel sa...

Vilka underbara färger!! Perfekt så här på hösten när naturen börjar skifta i vackra färger!
Om du kikar in på min blogg har du en award att hämta!

Lilli sa...

Härliga garner i härliga nyanser. Rönnbärsgarner är också fint namn :)
Ha det så gott!

Kattis sa...

Åååh helt ljuvliga garner, det är som godis! Såna vill man ju ha i sina händer! :)