måndag 24 maj 2010

En tur till Stockholm

I förra veckan reste några IT intresserade från vår stadsdel för att gå på konferens. Det är alltid roligt att åka några tillsammans, man får idéer, smider planer och har det bra.Jag och en kollega gick till SkoUno och ekiperade oss. Vilken sko tror ni är min?
När kollegorna reste hem igen mot Göteborg tog jag pendeln till Flemingsberg, för där bor Bella min äldsta flicka. Vi började med en tur till affären och sen grillade vi på studentvis med engångsgrill och färdigkryddade skivor. Lugnt, skönt och mycket trivsamt.
Bella är strax färdig med sin utbildning till sjuksköterska. Hon bor i en 2:a i ett lila-orange färgat hus, från 13:onde våningen är utsikten härlig. Man skymtar globen i horisonten och om kvällarna såg vi luftballonger på håll.
De flesta husen i Flempan har olika färger, det gillar jag skarpt!
I en av husraderna står husen i nyanser från rött mot orange, gult och lime ursnyggt.
med hej fr. Koftan

7 kommentarer:

Sunna sa...

visst är de blåa dina

teresa sa...

Inte svårt att gissa att det är du som har prickiga strumpor, väl...

Tant Kofta sa...

Jodå, prickiga strumpor och klarblå skor. Visst är det fint.

Lil sa...

Gissar på att de blåa skorna är dina. På nåt vis skulle de passa dig :) Stämmer det? Ha det så trevligt hos dottern!

Anette sa...

Helt klar de blåa med de söta sockarna... annars blir jag besviken!

RainyNight sa...

Jag Googlade på Koftanskofta på kul - det blev 832 träffar! Och på TantKofta var det 16700 träffar! Du är en världskändis! Hurra!
Liisa

Pia sa...

När jag flyttade hemifrån 1975, fick jag en sprillans ny lägenhet i det rödaste huset i Flempan. Åh, vad jag tyckte det var fint! Färgerna är faktiskt k´ganska läckra än idag!