lördag 18 december 2010

I år har jag bara köpt en liten klocka....

Ja så är det, ett enda julgranspynt, en gammal och nött liten klocka som låg ihop med några räliga plastkulor i en påse på loppis. Pris 10 kronor Men så är det ju så att vi (Viola, Bella och jag) har några kulor sen tidigare. Nu är lådorna med kulor framplockade och står på verandan för imorgon skall jag pynta har jag tänkt. Det ser inte ut att vara så farligt mycket på bilden men det går åt nästan en hel Ikea garderob under 11månader om året och det är ju inte riktigt klokt.
Men snart får nog Bella en större bostad och då försvinner en hel del hem till henne.
Lådorna är fulla av vackra kulor och figurer. Här är en liten förhandstitt, imorgon blir det mer.
med hej fr. Koftan

6 kommentarer:

Sanne sa...

Vilka fina julgranskulor du har! När min man och jag satte bo för trettio år sedan var det "omodernt" med glaskulor så det blev plast för hela slanten och det var ju praktiskt när barnen var små. Men glaskulor är ju så mycket vackrare så nu försöker jag byta ut plasten när jag kommer åt...

4U2! sa...

Jag älskar den sortens kulor, gammaldags och i glas. Hittar dock aldrig några.

Maria sa...

Jag samlar också på gamla kulor, om jag hittar någon billig. jag har någon klocka som liknar den där. och jag har också massor av julsaker...Skulle gärna se din gran.

ewa sa...

Åh, en sådan klocka har jag fått efter min mamma.. tre stycken, en blå, en röd och en röd. De är så fina. De har hedersplats i granen tillsammans med ena dotterns dagispynt (tre foton på henne på lika många gröna papperscirklar = ))
Vilka vackra foton på nyponen i ditt tidigare inlägg!
mvh ewa

Call design sa...

Det är härligt med jul!
Många goa hälsningar

HomeRiver sa...

Vilken ordning du har på julprylarna! Imponerande. Och så mycket roligare att packa upp då.