tisdag 22 mars 2011

Vårkänslor..........

Det var fler än jag som hade vårkänslor i helgen. Här kommer vår granne med sin fina Triumph spitfire. Han körde ett par varv fram och tillbaka hemma hos oss för att justera något vad det nu var. När han visade mig att växeln var lite speciell kände jag att jag fick samma blick som när jag visar min knappsamling för en oinvigd. Men visst är det "gött" med fantaster. Jag är ju en själv som går loss på vackra ullockar eller knappfynd. Det här att riktigt gotta ner sig i något och släppa taget om vardagen med alla måsten. Här i byn finns flera olika sorters fantaster, vår andra granne är värst, han har en stor grävmaskin som han drar igång när han behöver pigga upp sig lite. Min man kör med sin bergborrmaskin så ofta att omgivningen börjar likna en herrgårdsost. Att få en tur med den här lilla fina läckerbiten (bilen alltså) skulle jag inte säga nej till även om jag inte är någon bilfantast.
Tycker Tant Kofta

9 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Ha, ha, ha, vad du skriver roligt! Det är precis som du säger, att det är underbart att det finns så mycket fantaster omkring i precis vad som helst.
Själv är jag ju nörd på både garn och bilar, och särskilt engelska!
Så jag gör tummen upp för hans mycket fina röda Triumph!!
(Och synd att vi inte bor närmre varandra, för då skulle din man gärna få komma och borra i mitt berg på baksidan av huset där jag så gärna vill ha in en slang med pumpmojäng till ett vackert vattenfall :))
Vårkramar från Marita

Torprosen sa...

Oj,jag tror jag skall ta mig et tur till Valler...så snygg den är...bilen alltså..härligt med entusiaster. Kram Torprosen

Medea sa...

Ååh vilken fin bil. Jag önskar mig en röd bil och den behöver inte ens vara så fin som den på bilden.

Jennie sa...

Haha, ja visst är det roligt att vi alla har våra egna intressen...

sara sa...

:)

Anelias hantverk sa...

Häftigt! Roligt med olika intressen!
Ha en fin dag!

Garnyra sa...

Du är klok du!

Änglamark sa...

Tack för din kommentar på mitt inlägg i onsdags. Du har en inspirerande blogg, tycker jag. Målar du ditt garn och sätter i micron eller färgar du i gryta?
Hälsningar från Stickstugan-Lotta

herr avig / mr purl sa...

Om du skulle sticka honom en matchande bilhjälm skulle du kanske få ta en liten åktur?