torsdag 6 oktober 2011

Årets bästa köp!

Bäst i år hittills: En luftavfuktare!
Mycket oglamorös, men helt suverän!

Vårt gamla hus har källare, där finns tvättstuga (och färgeri), blomrum under vintern och matkällare. Under höst, vinter och vår är allt perfekt, tvätten torkar och det är frid och fröjd. Så kommer sommaren och tvätten slutar torka och det flyttas upp tvättställningar som sen står högt och lågt inne i huset, känner ni igen er? Efter vårt köp står en liten "låda och susar" när vi har grejer på tork och på ett dygn är det klart. Hur bra som helst! Här hänger nytvättad pälsullsgarn som skall bli tofflor. Maffigt rött och orange ullgarn som skall bli "gladvantar" och några härvor tunt som kan bli sjalar.
Till er som väntat länge: I morgon kommer beskrivningen till den blå sjalen som jag kallar "Raka Rör" att finnas till försäljning och samtidigt kommer där att vara lite nya sjalgarner som passar bra till sjalen. Allt finns i kofferten från klockan 18
med hej fr. Tant Kofta

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Tänk så olika det är; i vår lägenhet är luftfuktigheten okej vår, sommar och höst men när vintern kommer måste vi sätta igång vår luftFUKTARE om vi inte ska torka ihop helt och hållet! :-)
Dina garner ser underbara ut, det tog en stund innan jag ville titta på avfuktaren, garnerna fick mig att le lyckligt!

Annette sa...

Härligt att se att du håller i gång!
Får hoppas att det finns några härliga garner kvar tills vi ses.

Sunna sa...

Nu blev jag nyfiken på vad det ska bli för tofflor, vilken häftig bild med alla dessa garner, ser underbart ut