tisdag 1 november 2011

Tack tack!

Det är så roligt att få så många fina kommentarer som jag fått för den blivande filten med mormorsblommor. STORT tack till er allihop, det värmer i höstmörkret.
Nu har jag virkat ihop alla rutorna och håller på med en kant runt om, sen blir det tvätt och lite sträckning eftersom den är lite bubblig.
Om ni tittar till höger på besöksräknaren är jag snart uppe i 500 000 unika besökare. Det är lite svårt att förstå, men väldigt uppmuntrande för mig och sporrar mig att jobba vidare med bloggen. Det blir nog ett litet firande på något vis om inte annat en mönster till mormorsblommor om någon av er vill virka en blomsteräng eller en näckrossjö.
Med hej till alla i novembermörkret från Tant Kofta
ps. Idag är det gamla bilder som är med ,pärlhyacinter ifrån i våras, den blå tonen är oslagbar. Det är för mörkt för foto när jag kommer hem om kvällen och jag använder ogärna blixt. ds

4 kommentarer:

kråkspark sa...

Grattis till dina fina besökssiffror!

skapa och inreda sa...

Sällar mig till alla andra som beundrar dina fina mormorsblommor.
Kram Annika

Annika sa...

Vi förstår att du har många besökare - det är alltid kul att titta in hos dig och se vad som är på gång och du gör så många fina saker! Just nu kom jag in för att försöka hitta ett tidigare inlägg du gjorde om kantning på tröjor. Jag ska kanta en tröja med fina band/tyger och vill ha lite inspiration! Ser fram emot att komma tillbaka!

Call design sa...

Även om fotografierna är tagna för ett bra tag sedan så är de så fina!. Otroligt söta små blommor.
Filten kommer vara så fin för din dotter med barn att använda!