fredag 18 januari 2013

Rosa är också en färg...

Mjukaste vantarna kan man kalla de här för de är stickade i en supermjuk ekomerino, samma garn som mössan jag visade här
 Förut har jag stickat prinsessvantar i ett grövre mer rustikt ullgarn, först heavens hand (som jag skippat) och sen Hjelholts håndverksgarn som är så vackert men som kan upplevas för grovt till en mössa. De första vantar har en stickad ros med blad, nu har jag gjort en av en snodd.
Nu har jag gjort om lite och lagt till små blad. Vet inte om de är så värst stilfulla, mer kitsch och det piggar ju upp.
Kommer att ha med stickkit och beskrivningar till Syfestivalen i Älvsjö. För jag skall dit och det skall bli väldigt spännande.
Med hej och ha en fin fredag. Tant Kofta

7 kommentarer:

Ullis sa...

Åhh vad skoj att du kommer till Stockholm! Kramar Ullis

PetraO sa...

Underbara!
När alla andra var rosa i en viss ålder var jag ljusblå, men nu i en annan ålder känner jag helt plötsligt att rosa är helt ljuvligt!

Inge sa...

Så fina! Och rosa är en underbar färg.

Monica Flöjt sa...

då blir det att göra ett besök hos dej på mässan. Ska snart börja med en kofta från toppen så .....kanske har några frågor då :-)

metamorphosis sa...

Lite kitch livar alltid upp! :)

Medea sa...

Kom just på att en blåbärsfärgad kofta skulle jag "behöva". Har du blåbärsfärgat garn som passar till en kofta??? Jag ska till syfestivalen och OM du har blåbär så paxar jag det.

Marias garnhändelser sa...

Kul, då hoppas jag att vi ses! Jag är hos Garngalleriet i dagarna tre:)