fredag 3 maj 2013

Till sommarstickningen.....

Eftersom straten av min webbshop dragit ut på tiden erbjuder jag nu några kvalitéer här i bloggen. Kanske till sommarstickningen.
Sjalpaket "Klippkort"eller "Raka Rör" 
Beskrivning och garn 220:-
Övre raden fr. vänster: 1. Blekgrön 2. Bränd orange 3. Jeansblå
Nedre raden fr. vänster: 4. Bläckblå 5. Lövgrön 6. Mild vinröd
Handfärgad Filisilk från Atelier Zitron 70% merinoull och 30% silke 600m/100gram. En härva garn och stickor nummer 4 ger en stor sjal som är mycket mjuk med ett härligt svaj eftersom den innehåller silke. Filisilk är en av mina favoritkvalitéer, använder sjalen virad runt halsen under vinterns och lös över axlarna svala sommarkvällar. Har sjalar flera år gamla och flitigt använda som fortfarande håller stilen. 
 Modell "Klippkort", randig i slät och rätstickning med hålprickar.
 Modell "Raka Rör", smala slätstickade linjer på en avigstickad yta med en liten spets i kanten.
Färgväxande bomull från Peru - Eko och Fairtrade märkt. Färgvxande bomull är en ursprunglig bomull som får sin färg redan när den växer på busken. I paketet ingår 200 gram bomull och beskrivning. Sjalen stickas med stickor nummer 4, garnets tjocklek är 400m/100gram 
 Färger:
Övre raden fr. vänster 1. Cream Pima  2. Brown Café  3. Brown dark 4. Chokolade
Nedre raden fr. vänster 5. Natural 6. Green Avocado 7. Green forest
 "Klippkort" färgväxande bomull
Pulspaket "Blommig mudd" eller "Med blad i kanten" beskrivning och garn 60:-
Muddarna är stickade med dubblelt garn och stickor 2,5 som ger en tunn mudd som passar fint att ha inomhus då man vill hålla sina handleder varma.
Qooperfina är ett Eko och Fairtade garn och består av en blandning 50% babyalpacka, 48% färgväxande bomull och 2% koppar. Den lilla tillsatsen av koppar anses motverka reumatisk värk, artros och stress.
Färger: 1. Silver 2. Oat - oblekt 3. Granite - beige 4. Hickory - brun

Hör av dig via mail hej@tantkofta.se vid intresse.
Portofritt om du beställer för 500:- annars tillkommer vanligt brevporto.
Allt gott hälsar Tant Kofta

4 kommentarer:

Signe sa...

Hej! Jag tänkte försöka komma vägen om imorgon, eftersom jag och maken lite har vägarna förbi. Jag undrar om du tar kort tex via iZettle eller om det är kontanter som gäller? (Bara så jag kan planera lite...:))

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Signe: Vad roligt att du vill komma. Hos mig kan du betala med kontanter, iZettle eller via insättning på bankkonto. Välkommen!

Eva sa...

Vad 17 skulle jag in här att göra????
(Diagnosen just nu är:garnsurfande i övermått...)

stickmoster sa...

Hej!

Skickade mail till dig för jag är intresserad av erbjudandet om sjalpaket. Det är färgen "Bränd orange" som jag skulle vilja ha en härva av samt ett mönster på en sjal.

Maie