söndag 16 augusti 2015

Just nu.....

Håller jag på och arbetar med ett vanthäfte. Mitt mål är detsamma som alltid, tekniktips och inspiration så att lusten väcks att skapa själv. 
Utgångspunkten är en välsittande vante i fyra storlekar, 2 barnstorlekar + dam och herr. Beskrivningen är anpassad för två olika garntjocklekar. Tunt sockgarn och ett tjockare garn som har en sträckning på ca 200m/100gr. Det blir ett steg för steg hur du kan göra, lite broderi, hur du valkar och så förstås hur du kan dekorera med knappar. Återkommer med aktuellt datum då häftet börjar säljas.
Jag är så glad för att fler och fler upptäcker mina garner men tyvärr jag hinner inte uppdatera min webbshop i den omfattning jag skulle vilja! Att handfärga garn är en hantverksprocess som tar tid och innehåller många moment. Jag är ju också ute och håller kurser något som är roligt och utvecklande. Så tillkommer de fantastiska mässorna, i höst blir det Syfestival i Borås och Stockholm. Sen är det den roliga garnklubben Koftan &Eddy och snart är det Garnkalas.
Sist men inte minst finns min lilla Butik som verkligen är hjärtat i min verksamhet. 
Jag får dagligen flera mail och meddelanden via Facebook med förfrågningar om garn och uppfärgningar eller har du möjligen den här färgen hemma? Efter ett rådslag med min coach måste jag begränsa mig lite.
Mitt garn kan du endast köpa på mässor och andra evenemang, i webbshoppen eller hemma hos mig i min Koffert. Bäst sortering är det alltid i butiken (där finns även 1500 olika knappar att välja mellan) Öppettider finns här. Evenemang annonseras på olika sätt och ett kalendarium finns här 
Vill du hålla reda på uppdateringar av webbshop och andra nyheter blir jag så glad om du följer mig på Instagram eller blir min vän på Facebook.
Så hoppas jag du har fördragsamhet med att svaren på mailen dröjer och ibland tappas bort och jag tar inte några beställningar den vägen.
Många hej och allt gott fr. Tant Kofta

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men du är ju helt otrolig :) Spännande att se vanthäftet när det är färdigt. Jag köper! V a r m a hälsningar från solskensNorr

Anna Martina sa...

Den där blågröna vanten är fantastisk. Hoppas kunna lägga vantarna på en sådan sockblank någon gång! :) Men nu har jag smällkaramellen hängande på tork, ska nysta och börja sticka av den så snart den torkat!

Anonym sa...

Hej, sågs på mässan i helgen! Pratade om "karuschaband" du hade i fina färger(resårbanden) Ser nu på google att det är ett gammalt uttryck på "genuin" norrländska. Mycket trevligare benämning på resår tycker jag!
Hälsn. Britt som har nystat upp blå/grönt/svart tunt sockgarn som ska bli en vante ur ditt fina häfte.

Sofie sa...

Hej!
Så otroligt fina garner! Är så sugen på att sätta igång med det jag köpte av dig på helgens syfestival! Kommer det bli någon mer garnklubb för nästa år?
*hoppas hoppas*

virkostickmaja sa...

Hej!
Vi träffades på syfestivalen i Borås i höstas och jag köpte dina inspirerande häften.
Jag satt också med på din workshop och det har jag verkligen har nytta av i min garnbutik :)

christina eriksson sa...

Du får gärna göra av dig när du har ett vanthäfte till salu