lördag 18 oktober 2008

Gör en påse!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Ikväll ska vi bort och istället för chokladask så blir det tulpanlökar till present. Eftersom jag är fritidspedagog med fullständig "flirtkulekompetens"var det riktigt skoj att göra en liten bildbeskrivning på hur du gör en papperspåse.
Den kan användas till så mycket! Till en vårfest dekorerade jag bordet med massor av penséplantor, varje planta fick en papperpåseblomkruka i bruntpapper och det blev rikitgt snyggt!
Lycka till och det brukar funka bra att klistra med limstift.

9 kommentarer:

Arzed sa...

I'll try to make my own paper bag; pls visit my page, too

Tant Kofta sa...

I don´t find it. Please give me the name of the page.

kristina sa...

Tack för de fina steg-för stegbilderna på påstillverkning. Det kommer jag att ha användning av!

miaring sa...

Tänk, för inte så länge sedan satt jag och försökte komma på hur i hela friden kan kunde förvandla en bit tapet till en papperspåse men gick bet. Nu vet jag var jag ska titta nästa gång! Tackar

bara Lova sa...

Hej. Jag visste väl att jag hade sett en beskrivning på en påse här. Den kommer nog till användning nu när julklapparna ska slås in.

m sa...

Jättefin påse! Den måste jag prova. Miarings tapetidé var också bra. Har massor av såna. Det är så bra när man kan se på bild hur man ska göra. Din beskrivning ser väldigt tydlig ut!

Anonym sa...

Sågär inför jul hittade jag din beskrivning av en slump. Perfekt! Allas julkakor kommer hädanefter levereras i egengjorda papperspåsar. Stort tack för mycket bra instruktion!

Anna

Anonym sa...

Tack för hjälpen! Nu har jag gjort en "finpåse" med hjälp av dina fina bilder!

Anonym sa...

Det visste jag redan ;D men det var bra ändå :)