lördag 7 februari 2009

Utmärkelse och loppisfynd

Idag har jag haft en riktig gulddag. Lugn, ro och fixa med grejer i egen takt.

Startade med loppis, det var proppfullt med folk. Har listat ut att Bohusstickan också går dit, men i vimlet är det svårt att se vilka som är där. Jag träffade iallafall Torprosen som fyndade en spånkont mitt framför näsan på mig. Blev inte tomhänt även om storfynden uteblev. Här är två små flamskvävnader, fint ramade köpta för 10 och 15 kronor. De får vara kvar i sina ramar ett tag men kanske blir omgjorda till kuddar så småningom.
Väl hemma har jag suttit på verandan och stickat och lyssnat på radio.
Det är livet på en pinne tycker jag. Nu ikväll har jag börjat färga lite nere i tvättstugan. Ibland är ett garn fint, men har inte rätt färg, då kan man färga det lite till och det blir perfekt!
Det blir bara roligare och roligare med kameran, jag provar och experimenterar. Ett exempel är flamskvävarna. Imorgon blir det simsalabim foton med nya färger på garner. Guldklimpen och jag ska också upp i skogen med motorsåg och kamera. Vi arbetar inom förskola/skola och går en kompetensutveckling som kallas PIM . I den ingår att göra ett bildspel film med ett pedagogiskt tema. Klimpens film ska bli ett "från träd till färdig hylla". Min film blir om färger och mitt privata fotande och jobbet hänger för en gångs skull ihop.
Tack Carina för utmärkelsen, vad roligt att du gillar min blogg!
Jag läser många fina bloggar varje dag och skickar därför ut den till er allihop. Ni ger mig så mycket inspiration och nya idéer.
Hej fr. Koftan

4 kommentarer:

Maria sa...

Flamskvävnad påminner verkligen om min barndom. Dina var verkligen jättefina!

fale artut sa...

Finfina fynd! Så roligt att du har din kamera och att ni kan göra detta tillsammans, du och din Klimp!

Blipp sa...

Vackra vävnader. Kan man kanske liksom sy in dom i nåt stickat? Så att dom får komma ut?

makiato sa...

Så fina flamskvävnaderna ser ut. Det kan man kalla fynd!