fredag 5 juni 2009

Imorgon blir det nya tag

Ikväll blir det inga provlappar utan två bilder av en av mina favoritperenner. Björnrot, Meum athamanticum Jacq. Gillar växten för att bladen är så maffigt fluffiga och det passar så bra till buketter.
Nu lite "uppifrånochnerkofta" snack iallafal. Jag är alldeles förstummad över det fantastiska intresse för min KAL. Det är så himla kul och jag ska göra mitt bästa så det blir roligt för er också!Imorgon kommer jag att uppdatera länklistan och jag gör nog en separat lista för er som inte har någon blogg, nu kan man tro att länken är felaktig. Var bussig och kolla så att ditt namn och din länk finns med imorgon kväll, om inte hör av dig så det blir rätt. Alla ska vara med! Jag tror att vi är nästan 70 personer nu. Tänk er vilken modellparad vi kan få till framåt eftersommaren eller i höst!! Imorgon blir det raglan, randningar och ev. en liten film om korsuppläggning.
Igår var det 520 unika besökare på bloggen, nyper mig i armen och funderar om det är sant.
Många fredagshej från Koftan
Ps. Glöm inte att fråga om du undrar något Ds.

11 kommentarer:

Rosenvante sa...

Finns bara ett ord för det här "HÄRLIGT".
Myskväll till dig

fale artut sa...

Härligt säger jag med!

Anonym sa...

Sitter och stickar provlappar, Jag har idag köpt rött Blend bambo från Hjerte garn. Provar moss stickning, knapphål och randnig. Jag har fullt upp och jätte kul. Längtar till ditt nästa inlägg.
/ Maria Li

Camilla sa...

Är jättesugen på att hänga med i uppifrån å ner koftan men jag tror inte jag kommer hinna. Har en massa UFOs som måste bli klara, dessutom stickar jag SÅÅÅÅ långsamt. Men jag undrade bara om du kommer lägga ut nåt mönster sedan??? Fin blogg förövrigt! hälsn. Camilla

M´s stick sa...

Hej, jag vill också vara med. Läste på PetraO´s blogg om din KAL. Blir sugen på att testa den i Heavens hand, ett härligt garn som passar kanon tror jag.

Soili sa...

Jag vill...jag vill.....(alla mina UFO'n hörs sucka i sina påsar),men det hör jag inte Hihihi...Har ett garn som jag tror passar och räcker(inköpt för flera år sedan)Hoppas att jag inte är för sent ute??Hittade hit via Ulrica på Hjälpstickan.

Ing-Marie i Säter sa...

Jag vill gärna vara med. Bra att få lite snurr på garnlagret.
Anmäler jag mig här?

Pärlmudden sa...

Är sååå sugen att hänga på, men känner att jag inte hinner just nu. :(
Kommer du att lägga ut en sammanfattning av alltihop sen, eller? vill så gärna testa, men det får bli till hösten eller så.
Ha en fortsatt trevlig nationaldag!

Paradiset Kaos sa...

Tänker inte vara med och sticka tröjan, men däremot följa ert arbete till färdig tröja.
Lycka till!

metamorphosis sa...

Ska bli jättespännande att följa detta! Dock lutar det åt att det får bli en dock-kofta till att börja med för min del, i väntan på rätt garn och stickor... hoppas det är ok det med? ;-)

Ma sa...

Jag kommer inte ihåg hur jag hittade hit men jag tänkte också anmäla mig.

Måste bara försöka räkna ut vilket garn som räcker till en kofta, jag gillar inte ränder så jättemycket.