onsdag 3 juni 2009

Paus i ett nära förhållande och Garnänglar finns

Idag har jag insett att ska jag klara det här med "uppifrånochnerkofta" knitalongen måste jag pausa i ett nära och ganska intimt förhållande. Har nu gjort slut med GP, det blir inget mera mys i sängen innan jobbet på morgonen . Jag har annat för mig, här stickas provlappar! Guldklimpen säger att det gör inget att det rasslar tjiff, tjiff från stickorna, han kan sova ändå. Visst är det bra!En annan bra och mycket glädjande sak låg i min postlåda då jag kom hem. Handspunnet garn som en garnängel i Jämtland spunnit. "Jag tyckte det var en koftanfärg" skriver Fale Artut och det är det! Har ni tänkt på att egentligen är stickning helt onödigt, man kan göra en sjal direkt av härvan. Hur snyggt som helst! Hör av dej om du vill vara med på "Uppifrånochnerkoftan" så lägger jag in dej i listan.
Hej från Koftan

15 kommentarer:

fale artut sa...

Oh vad den blev fin på Dig! Den har nog kommit HEM!

Annika sa...

Hej igen!
Kan du ta bort "Annika" i koftprojektlistan, för jag finns även som "En trappa upp". Jag är ju så klantig när jag ska lämna kommentarer. Men jag börjar lära mig, tror jag!!

PS Vilken härlig färg på din "sjal"! DS


MVH /Annika

Hugomamma sa...

Hej Tant kofta!

jag vill testa att vara med i din koftsstickning.

Naturlikt sa...

Hej!
Jag vill gärna vara med och lära mig sticka din "uppifrånochnerkofta".

Marie sa...

Jag vill också vara med!

frisky frog sa...

ALLA tycks ju vara med och jag vill också. Snart är det sommarlov och jag hoppas att jag hinner...
/Ha en bra dag!

Ulrica sa...

Härlig inspirerande blogg! Ska bli kul att följa koftskolan. Jag blev helt kär i din Vårkarusell... såg den direkt i vitt men med röd-orangea-rosa färginslag...

Sunna sa...

Ahh är det gubben jag ska slänga ut för att hinna sticka mera,nja... men så många vi blivit. vad kul

The Willow Fairy sa...

GP-gjorde jag också slut med för ett tag sedan. Inte nog med att den var tidskrävande den promenerade inte ut till åtevinningen själv heller

Marias stickning och läsning sa...

Vad roligt att så många vill vara med. Hittade flera för mig okända bloggar i listan. Du har en väldigt trevlig och läsvärd blogg med den finaste loggan.

Awelyne sa...

Ska snart resa bort och kan inte komma åt internet på några veckor, men detta verkar vara ett jätteroligt projekt. Jag kan tyvärr inte vara med, men när jag kommer hem ska jag läsa allt!

Annika sa...

Hej! Jag tror att det var jag som var den första "Annika" i listan som nu är försvunnen:( Det kan bli lite komplicerat med många med samma namn. Jag är gärna med i fortsättningen! Kan kalla mig för "Annika P", kanske?! Färgen på garnet runt halsen är jättefint. Ska titta in till Fale Artut nu! Hälsningar från Annika P!

Rosenvante sa...

Jag kan inte sluta tänka på det här, så självklart blir jag med och stickar din kofta.

Birgitta sa...

Hej...jag är gärna med jag också i din koftskola...

Maria sa...

SÅ fin du är! Passar fint i den gröna vackra färgen! Och kul att ha härvan som sjal, riktigt snyggt faktiskt.