söndag 21 februari 2010

Nu ska jag skaffa en borste till bilen.....

Det låter slarvigt men det är sant, jag har ingen bilborste för snö. Brukar dra ett par drag med undersidan av armen eller ta till piasavakvasten vid krislägen. Här på västkusten är vi inte vana vid snö. Igår fick jag låna borste av den rara B&B värdinnan och imorse borstade min morbror av bilen åt mig. Vilken tur att han bor i Karlstad och kunde tänka sig ett besök av mig, det gick inte att ta sig hem igårkväll. Men imorse var vägen fri igen och de upplogade drivorna hur höga som helst. Imorgon berättar jag mer om den inpirerande och lärorika Fårfesten. På bilden ser ni Wåhlstedts monter med Evelina bakom disken.
med hej fr. Koftan

7 kommentarer:

fale artut sa...

Oj, vad jag är glad att Du är hemma!

AnJa sa...

Jag med! Tur du inte vart insnöad längre i Karlstad. Ser fram emot din rapport från Fårfesten :-) Jag ser ju din fina axelvärmare i montern!

Froding sa...

Hej!
Här kommer en hälsning från mig osm tänkte handhälsa på dig i Kil. Kom inte dit förrän på söndagen pga av snön, men nu säger jag i alla fall HEJ!!!

Filifjonkan 1 sa...

Hej Va en borste sa du skrattar,,, här använder vi piasavakvasten inget annat räcker till snö 'är det hemskt gott om fy dong. Så investera du både i skyffeloch
kvast så klarar du dig skapligt samt en ordentlig isskrapa är med bra Målarskrapan är perfekt på svallis på rutorna. Tips,

Susanne sa...

Ska bli så spännande att höra rapporten!

Janette Millbom sa...

höll span efter dig men såg dig aldrig! vi var på samma workshop, fast olika dar =)

/janette

mojka3 sa...

Jag är glad att du kom fram till din fabror och inte körde vidare. Våra gäster som skulle komma och fylla huset blev fast i mellerud och fick sova i en gymnastiksal......stackarna.
Spara pengarna istället för att köpa borste för nu kommer det inte mer snö för i år (hoppas jag).
Allt gott från Gamla skolan.
/Monika