fredag 2 april 2010

Glad Påsk på er!

De senaste veckorna har varit intensiva och mycket roliga men nu är det skönt att påsken kommit. Vi ska fira den i lugn och ro. På bilden ett favoritloppisfat för 20 kronor, ni ser väl den engoberade årtalet. I år har jag köpt små vackra ägg till mina käraste. I makens ägg ligger mintkyssar och konjakstryffel. Violas godis är svart och lila med favoriten salmiak i botten. I Bellas ägg finns blåbärstryffel, ingen plockar blåbär som hon.
Äntligen har jag fått lite fart i mitt odlande, imorgon blir det källaren och omplantering. Bättre sent än aldrig får bli mitt välspråk. Bella och jag har pillat fram rizomerna till mina femöringar. Det är ett trivsamt pyssel.
Så har jag stickat färdigt en kofta! Enligt min lagbok ska jag starta ett nytt sticke när ett är färdigt. Jag får starta nytt när jag vill, men MÅSTE göra det när något är klart.
Jag är för mångfald och är mycket laglydig.
Är det någon mer av er som är det?
Glad Påsk från Koftan

9 kommentarer:

Renée sa...

Du har fått en award av mig, kolla in min blogg!

Stickorren sa...

Den var klart bäst den regeln! Den skall jag se till att lyda!

fale artut sa...

Fina regler! Mångfald bejakas även här!

Mia stickar sa...

En glad påsk till dig också! Jag är dålig på att följa mina egna uppsatta regler!

Rosenvante sa...

Den regeln har jag med, utan att det är en regel. :D
Glad Påsk

fale artut sa...

Bästa Tant Kofta! Du har något på min blogg!

Queen Mudd sa...

Regler eller lagar? Nej, kan inte hålla dem så för mig är det lika bra att inte sätta upp några. Fast ibland har jag en göra-färdigt-vecka när jag inte får börja med något nytt. Förresten så var det länge sen, kanske dags för en... snart kanske.

Call design sa...

Glad Påsk!

metamorphosis sa...

Mångfald är bra - både när det gäller tankar och idéer och när det gäller stickningar!

(storasyster har fått börja lära sig sticka idag - och att se henne sticka gjorde mig så sugen att jag blev tvungen att lägga upp en stickning till mig själv också!)