söndag 11 juli 2010

Utmärkelse

Det är över en vecka sen jag fick en award av Fale Artut. Att det är nåt särskilt med henne har ni nog förstått. Hon har fått igång mig på flera sätt: "uppifrånochner" koftan, sticka randigt och att jag åter börjat spinna är hennes förtjänst. Så ett stort och gott tack Fale för awarden och det andra.Jag skriver ju om mig själv nästan varje dag här på bloggen så ni vet mycket om mig redan. (Iallafall det som jag vill att ni ska veta.) Men här kommer 5 svaga punkter.

1. Det blir väldigt lätt rörigt där jag är. Jag tycker att jag städar jämnt och skulle vilja ha en automatisk städknapp att trycka på. Tänk vad mycket roligt jag skulle hinna med istället för att slita med stöket.
2. Jag kan inte sjunga och det är ledsamt.
3. Mina tävlingsegenskaper är mycket svaga, jag tröttnar snabbt och börjar tänka på att nu skulle jag kunna göra det eller det istället för att satsa på spelet.
4. Jag har svårt att hålla takten och svänger på fel arm när jag är på gympa. Men i maj hade vi studiedag och bildade en sambaorkester med trummor. Med hjälp av kamraterna bredvid klarade jag att trumma: "Jag vill HA BA nan", hur lätt som helst. Vilken känsla.
5. Jag har alltid dåligt samvete för att jag inte besvarar alla kommentarer på bloggen, de är så fina och jag är jätteglad för dem. Tack tack till alla! Så awarden är till er!

Ja nu vet ni lite till om mig.
Idag åker vi ut på en semestersväng och på måndag kommer vi fram till Dala Floda och Wålstedts för Workshop på tisdag och onsdag. Det ska bli kul, vi får se om det blir något skrivet på bloggen annars får ni vänta tills på torsdag då jag är hemma igen men många spännande bilder med temat ULL.
Många hej fr Koftan

8 kommentarer:

Susanne sa...

Ha en härlig sommar!

Torprosen sa...

Ha en riktigt go tur ni två!Hälningar från Torparna

Maria sa...

Grattis till awarden!Och ha det så härligt hos Wåhlstedts - det måste vara alldeles underbart att få komma dit och "matas" med ny inspiration!Tack för den inspiration som du har förmedlat hittills.
Maria

AnJa sa...

Lívet har blivit lite rikare med en Fale och en Kofta!

frisky frog sa...

Ha det så kul i Dala Floda! jag önskar att jag hade kunnat vara med...

"Katten i garnet" sa...

Jag instämmer med föregående. Du inspirerar verkligen. Grattis till awarden! :-)

Bland nystan o papper sa...

Oooops, har jag gett det intrycket.
:)

liene sa...

Roligt läsning...roligt att flera än jag är "rörliga" och "röriga"....
Det är alltid roligt att kika in hos Dig...ha det roligt på kursen och inte minst sommar!