lördag 11 december 2010

"This is my mother in a nutshell"

sa Åsa till vår gäst från Frankrike då jag försökte starta vår lilla bil med den stora bilens nyckel. "Oj då" sa jag (som vanligt). Mer om detta kan du läsa längre ner i inlägget först blir det award.Stort tack till Marita för awarden, det känns alltid roligt och uppmuntrande att få uppmärksamhet. I den här awardens villkor finns förväntningar att jag skall presentera tre av mina egenskaper. Då jag frågade min man om vad han tyckte jag skulle skriva sa han:
Konstnärlig och det kändes bra, så fortsatte han med Slarvig och till sist Omtänksam.
Det var ju två väldigt positiva och en mindre bra hann jag tänka innan han ändrade sig och sa att han ville ta bort det sista och byta ut det mot Förvirrad. Han har rätt, just nu är jag lite snurrig. Till dagens lista kan jag plussa: En plåt helt förbrända (kolsvarta) pepparkakor istället för nygräddade till frukostkaffet. Ett handvävt upphämtatäcke som plötsligt var igång i ett tvättprogram istället för att centrifugeras (jag hade vridit vredet åt fel håll) och så det här med att starta bilen med fel nyckel. Viola har rätt, det är jag i ett nötskal. Men som vanligt tänker jag, att imorgon blir det bättre.
Jag brukar inte skicka awarder vidare till andra för det är så svårt att välja bland alla fantastiska bloggare. Men idag gör jag ett undantag och skickar den till Sunna, Call design och Kristina Lakris.
med hej fr. Tant Kofta

3 kommentarer:

Call design sa...

Oj, vilken ära!
Blir så glad av att få den av dig!
Goa du, kramar i mängder till dig!

Kristina sa...

Jag känner också att det är en ära att få en utmärkelse av Tant Kofta! Tack snälla! Ha en bra söndag! Kram Kristina

Maritas Maskor sa...

Jag tycker det var fina egenskaper alla tre, för vem orkar gå omkring och vara så himla ordentlig hela tiden..?
Jag tycker man ska unna sig att få vara lite slarvig ibland. Det är inte hela världen om inte allt är tipptopp jämt :-)
Ha en jättefin tredje advent!!